Selecteer een pagina

Workshops tijdens het Healthy Wealthy People Event ONLINE 5-4-2020

Het Healthy Wealthy People Online Event is een dag met 4 verschillende webinars op het gebied van voeding, natuurlijke vitamines, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.

Onderwerpen voor het Online evenement op zondag 5 april 2020

 • Facebook marketing strategies
 • 7 Vaardigheden Netwerkmarketing
 • Virologie – bewustwording in de tijd van Corona
 • Nut en noodzaak van voedingsupplementen

Programma Online 5-4-2020

 • 10.00 uur Welkom
 • 10.30 – 11.30 uur Webinar 1
 • 12.00 – 13.00 uur Webinar 2
 • 14.00 – 15.00 uur Webinar 3
 • 15.30 – 16.30 uur Webinar 4
 • 16.30 – 17.00 uur Afsluiting 

 

Workshops tijdens het Healthy Wealthy People Event Live 7-6-2020

Er worden op deze dag verschillende workshops gegeven op het gebied van voeding, voedingssupplementen, sport, gezondheid en ook over voor jezelf beginnen binnen deze snel groeiende markt en over ondernemerschap in het algemeen.

Seminar zaal 1 – Ondernemerschap

 • Klanten vinden klanten binden – Ingrid de Rover
 • Social Media Strategies – Dennis Sanchez
 • 7 Basis Vaardigheden voor Netwerkmarketing – Vanessa Mambi
 • De kracht van onderhandelen – Morry Krispijn

Seminar zaal 2 – Gezondheid

 • Het immuunsysteem door Mohammed Boulahrir
 • Kwaliteitscriteria door Paul Gebbink
 • Welke vitamines en waarom door Laura van Schelt
 • Bouwbiologie en de risico’s van straling – Eric Nooteboom

 

Het Healthy Wealthy People Event is een dag vol lezingen, seminars en workshops over voeding, natuurlijke vitamines, voor jezelf beginnen en ondernemerschap.

Er worden op deze dag verschillende workshops gegeven op het gebied van voeding, voedingssupplementen, sport, gezondheid en ook over voor jezelf beginnen binnen deze snel groeiende markt en over ondernemerschap in het algemeen.

Seminar zaal 1 – Ondernemerschap

 • Klanten vinden klanten binden – Ingrid de Rover
 • Social Media Strategies – Dennis Sanchez
 • 7 Basis Vaardigheden voor Netwerkmarketing – Vanessa Mambi
 • De kracht van onderhandelen – Morry Krispijn

Seminar zaal 2 – Gezondheid

 • Het immuunsysteem door Mohammed Boulahrir
 • Kwaliteitscriteria door Paul Gebbink
 • Welke vitamines en waarom door Laura van Schelt
 • Bouwbiologie en de risico’s van straling – Eric Nooteboom
 
Mohammed Boulahir
Mohammed Boulahir is een bekende naam in de wereld van voeding en gezondheid. Mohammed gaat het hebben over een actueel onderwerp: Het immuunsysteem.
Mijn interesse is de mens en mijn grootste passie is om mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Ik heb jarenlang een eigen praktijk gehad waar ik als Orthomoleculair therapeut werkzaam was. Een Orthomoleculair therapeut probeert het lichaam op een natuurlijke manier in balans te brengen. Denk hierbij aan het gebruik van voeding of voedingssupplementen. Centraal hierbij staat het activeren van het zelfhelend vermogen van het lichaam Na het uitvoeren en analyseren van vele bloedonderzoeken in mijn praktijk ontdekte ik bij veel mensen tekorten. Vaak onschuldige tekorten die op lange termijn kunnen zorgen voor een versnelde veroudering en diverse klachten. Ik heb ook gemerkt dat enkel het aanvullen van de tekorten in de praktijk bij veel mensen niet helpt zonder daarbij naar de onderliggende emotionele aspecten te kijken. Op een gegeven moment kreeg ik het steeds drukker in mijn praktijk en merkte ik dat steeds meer mensen worstelen met hun gezondheid. In 2010 is mijn moeder zelf overleden aan longkanker. Na deze ingrijpende gebeurtenis voelde ik de behoefte om nog meer mensen te bereiken. Ik ben daarom gestopt met mijn praktijk om mij volledig te richten op het ontwikkelen en geven van trainingen.
Informatie
Morry Krispijn
Workshop: De kracht van onderhandelen. Onderhandelen is een vaardigheid die iedereen kan leren. Het geheim van goed onderhandelen zit 'm in de communicatie. Hoe stem je jouw communicatie af op het gedrag en de behoefte van de ander? En hoe zorg je voor een uitkomst waar geen verliezers zijn. Vind je onderhandelen moeilijk of wil je nieuwe skills en vaardigheden leren? Dan is dit jouw workshop.
Ik ben inmiddels 23 jaar zelfstandig ondernemer. Als je doet wat je leuk vindt ben je geen dag meer aan het 'werk'. Tijdens het Healthy Wealthy People Event verzorg ik een training waar ik zelf dagelijks gebruik van maak. Je krijgt niet alleen veel meer inzicht in je eigen sterke en minder sterke kanten, je leert deze ook meteen in een ander te herkennen. Een super krachtige tool voor 1:1 gesprekken met prospects, business partners, vrienden, familie en zelfs voor je intieme relaties.
Informatie
Vanessa Mambi
Tijdens het Healthy Wealthy People event verzorg ik de training 7 Basis Vaardigheden van een Netwerkmarketeer. Ontdek met dit eenvoudige model hoe Netwerkmarketing WEL werkt en leer welke vaardigheden voor jou meer of minder aandacht nodig hebben.
Mede oprichter en CEO bij Healthy Wealthy People. Na 20 jaar als professioneel danser maakt zij in 2017 de switch naar netwerkmarketing. Met een groeiend team aan business partners verzorgt Vanessa wekelijkse business en product trainingen. Tijdens Healthy Wealthy People verzorgt ze samen met Morry Krispijn de opening en afsluiting waarbij zij onder ander het verdienmodel zal toelichten.
Informatie
Paul Gebbink
De producten van Beyuna staan bekend om de unieke kwaliteit. Met bijvoorbeeld de enige magnesium zonder vulmiddelen onderscheiden de producten van Beyuna zich van de rest van de markt. Waar wordt op gelet bij de productontwikkeling, welke protocollen worden er gevolgd en vooral waarom.
Als fysiotherapeut van topsporters merkte hij al de resultaten van suppletie. Paul Gebbink is mede eigenaar en oprichter van Beyuna en verantwoordelijk voor de afdeling Research and Development.
Informatie
Laura van Schelt
Workshop: Welke vitamines en waarom. Er zijn veel vitamines op de markt maar welke vitamines wil je altijd innemen en welke vitamines zijn optioneel. Ontdek ook de verschillen tussen synthetische en natuurlijke vitamines.
Na een zwaar verkeersongeval raakte Laura in coma en hield blijvend hersen letsel over. Zij raakte daarop haar baan in het onderwijs kwijt en bleef problemen houden met haar gezondheid. Door de Beyuna producten gebeurde het onmogelijke. Ze knapte niet alleen op, maar kon haar dagelijkse leven weer oppakken. Inmiddels vertelt Laura vol bezieling haar verhaal aan iedereen die er voor open staat.
Informatie
Ingrid de Rover
Ingrid de Rover verzorgt dit jaar de training: Klanten vinden en Klachten binden. Klanten vinden kan een hele uitdaging zijn. Daarom is het van groot belang dat een klant ook daadwerkelijk aan boord blijft. In deze leuke en boeiende training vertelt ondernemer Ingrid de Rover hoe je aan klanten komt en vooral hoe je er vervolgens voor zorgt dat deze klanten ambassadeurs worden.
Met een achtergrond van ruim 20 jaar als juf in het speciaal onderwijs maakte Ingrid in 2014 de stap naar ondernemerschap. Met een groot team van business partners organiseert Ingrid product en business presentaties in Dordrecht en is een veel geziene gast op presentaties in het land.
Informatie
Dennis Sanchez
Tijdens deze Social Media strategies leer ik je eenvoudige en effectieve manieren om social media in te zetten voor jouw business. Dit zowel gratis als met betaalde advertenties.

Pin It on Pinterest

X
X