Selecteer een pagina

Op zondag 5 april 2020 organiseren we voor de 2e keer het Healthy Wealthy People Event!

Dit unieke evenement staat oa in het teken van belangrijke informatie over voeding, het nut van goede voedingssupplementen, emotionele en fysieke gezondheid. Tevens zijn er workshops op het gebied van ondernemerschap, het starten van je eigen business, communicatie, presentatie techniek, persoonlijkheidstesten, het bereiken van financiële vrijheid en nog veel meer.

Met nu al 75% van alle kaarten verkocht kijken we uit naar een verdubbeling van het aantal bezoekers ten opzichte van vorig jaar.

We hebben een zeer beperkt aantal GRATIS kaarten beschikbaar twv € 35,- per stuk. Daarnaast kan je, omdat je interesse hebt getoond, maar liefst 50% korting ontvangen een VIP ticket. Daarmee heb je plekken op de voorste rijen, is je lunch inbegrepen en ontvang je een gratis boek van een van onze gastsprekers.

Meld je HIER aan om kans te maken op een gratis ticket of koop HIER jouw VIP ticket met 50% korting. Kies het VIP ticket en gebruik daarvoor kortingscode: HWP-VIP. Je betaalt dan geen € 75,- maar slechts € 37,50.

Ken je mensen die mogelijk ook interesse hebben? Stuur ze deze mail dan door. Hierbij nogmaals de link: http://bit.ly/hwp2020

Groetjes,

Morry
Healthy Wealthy People

Pin It on Pinterest

X
X