Selecteer een pagina

Wealth

Wealth

Ben jij in loondienst en heb je er weleens over nagedacht om iets voor jezelf te beginnen? Of ben je al ondernemer en/of zzp’ er maar heb je geen exit strategy, een solide pensioen of passieve inkomsten? Dan kan je jezelf feliciteren want dan ben je hier niets voor niets terecht gekomen!

Een van de manieren om je inkomen te verhogen is om je eigen onderneming te starten. Je eigen baas zijn, doen wat je zelf wilt en bouwen aan financiële onafhankelijkheid.

Toch staan niet veel mensen te trappelen om een eigen onderneming te starten. Het wordt je namelijk niet heel gemakkelijk gemaakt. Hoge investeringen, veel gedoe met voorraden, verzendingen, personeel en vooral veel risico.

Stel nu dat er een manier zou zijn waarbij al het ‘gedoe’ voor je uit handen wordt genomen. Geen voorraadbeheer, geen pakjes verzenden, geen duur kantoor, geen personeel en weinig tot geen risico. Dit zodat jij jezelf als zelfstandig ondernemer kan focussen op je kerntaken waarbij je wel alle voordelen hebt die het ondernemerschap met zich meeneemt: Zelfstandigheid, autonomie en bouwen aan financiële onafhankelijkheid.

Stel dat je daar ook trainingen bij ontvangt van ondernemers die al meer dan 20 jaar succesvol zijn met ondernemen en dat deze jou stap voor stap helpen om succesvol te worden?

Stel dat deze manier zou bestaan, zou je er dan open voor staan om er een kijkje naar te nemen?

Networkmarketing Foundation Course

Tevens bieden wij cursussen op het gebied van ondernemerschap in het algemeen en networkmarketing in het bijzonder.

Met de Networkmarketing Foundation Course leer je de belangrijkste strategieen en tools om jouw netwerkmarketing business vanaf nul op te bouwen. De cursus bestaat uit een drie-tal modules, verdeeld over meer dan 30 intensieve trainingen op het gebied van ondernemerschap, mindset en persoonlijke ontwikkeling. Naast de zeven belangrijkste basisvaardigheden van netwerkmarketing leer je hoe werkt aan jouw personal branding, ontdek je de kracht van e-mailmarketing, leer je een eigen businessplan maken en nog veel meer.  

Pin It on Pinterest

X
X