Selecteer een pagina

Het Healthy Wealthy People
trainingscentrum

 

Waarom lid worden van het Healthy Wealthy People trainingscentrum?

Ondernemen doe je niet zomaar. Maar liefst 50% van alle bedrijven haalt de eerste vijf jaar niet. Toch is ondernemen niet moeilijk en kan iedereen het leren. Mits je de juiste begeleiding krijgt. 

We raden je dan ook aan om jezelf te trainen. Dat kan binnen ons trainingscentrum. 

Naast de wekelijkse trainingen werken we gezamenlijk aan het organiseren van het jaarlijkse Healthy Wealthy People Event. Dit vindt plaats op zondag 5 april 2020.

Wanneer vinden de trainingen plaats?

De trainingen vinden om de week plaats op zondag van 9 uur tot 12 uur en om de week op maandag van 19.30 uur tot 21.30 uur. De trainingen op zondag zijn live. De trainingen op maandag zijn online. Je hebt de mogelijkheid om alle trainingen ook online terug te zien.

Binnen het trainingscentrum werken we van event tot event. Het eerstvolgende Healthy Wealthy People Event vindt plaats op zondag 5 april 2020.

De trainingen starten op zondag 8 september 2019 om 9 uur.

Wat ga je leren?

De trainingen worden gegeven volgens een bepaalde structuur. Zo leer je stap voor stap ondernemen binnen de wereld van netwerkmarketing. 

Je ontvangt wekelijks 2 tot 3 uur training. Deze trainingen bestaan uit een theoretisch gedeelte en een praktijkgedeelte (praktijkoefeningen en praktijkopdrachten). Veel mensen vinden het geweldig om heel veel nieuwe stof te ontvangen maar het is een feit dat zolang je er niets mee doet, zolang je het niet koppelt aan een bepaalde ervaring, je niet echt leert. Veel van de opdrachten kan je samen met een buddy uitvoeren. 

Wat kost het? 

De kosten voor het Healthy Wealthy People trainingscentrum bedragen € 35,- per maand en lopen t/m april 2020. Daarna heb je weer de mogelijkheid om mee te doen aan een volgende trainingsronde. Betalingen dienen plaats te vinden door middel van bankoverschrijving per de eerste van de maand op rekeningnummer NL77INGB0009510939 t.n.v. Salsaventura BV.

Korting:
Als je gedurende de maand september 2019 het volledige bedrag in 1 keer betaalt dan kosten alle trainingen t/m april 2020 € 245,-. Daarmee betaal je dan 7 maanden in plaats van 8 maanden en heb je dus 1 maand korting.

Mindset

Misschien heb je het weleens gehoord. Succes is 80% Mindset en 20% Skills. 

Veel van onze meningen, overtuigingen en normen en waarden structuren zijn bepaald in ons verleden. Velen daarvan zijn maar moeilijk te veranderen. Toch kunnen sommigen, vaak onbewuste, overtuigingen jou tegenhouden van hetgeen je daadwerkelijk graag wil.

Tijdens de verschillende modules rondom Mindset ontdek je welke gedachtenpatronen jou helpen en welke gedachtenpatronen jou juist tegenwerken op je pad naar succes. 

Business Strategies

Het kan geweldig voelen om een ladder te beklimmen. Zorg er echter wel voor dat de ladder tegen de juiste muur staat. 

Om te leren ondernemen heb je strategieën nodig. 

Tijdens deze modules worden niet alleen netwerkmarketing strategieën behandeld maar ook ondernemers strategieën in het algemeen die jou kunnen helpen succesvol te worden.

Netwerkmarketing

Kennis is macht. 

Er bestaan veel misverstanden rondom netwerkmarketing. Dit komt vooral omdat veel mensen die starten met netwerkmarketing zichzelf niet laten trainen. 

Tijdens deze modules wordt antwoord gegeven op de meest gestelde vragen rondom netwerkmarketing, worden alle voordelen besproken en tevens wordt ingegaan om de meest gehoorde bezwaren over netwerkmarketing en hoe je hiermee kan omgaan.

E-mail marketing

Tot de dag van vandaag is E-mailmarketing nog altijd een van de meest krachtige marketingtools ter wereld. 

Binnen deze modules leer je hoe:

 • Je een pakkende titel maakt voor je e-mail
 • Een krachtige e-mail schrijft
 • Je zorgt voor een pakkende CTA (call to action)
 • Je leads genereert met jouw e-mail
 • Automations het grootste deel van het werk laat doen
Blogging

Een van de beste manieren om jezelf als expert te profileren in de markt is om te bloggen. 

Binnen de module over bloggen leer je hoe je:

 • Een pakkende titel maakt voor je blog
 • Krachtige teksten schrijft die blijven hangen
 • Zorgt voor een pakkende CTA (call to action)
 • Leads genereert met jouw blogs
 • Een e-maillijst verzamelt met je blogs
Social Media Strategies

In de wereld van Facebook, Instagram, Snapchat, Linkedin en Twitter mogen Social Media strategies niet ontbreken in deze trainingen. 

Tijdens deze modules ontdek je met zeer eenvoudige en toepasbare strategieën:

 • De verschillen tussen de verschillende platformen
 • Hoe je een eigen Facebook pagina bouwt
 • Hoe je likes genereert voor je eigen pagina
 • Het verschil tussen Facebook profielen, groepen en pagina’s
 • Hoe je een community bouwt met instagram
 • Waarom Linked in de next big thing is
 • En nog veel meer
Het vinden van de juiste prospects

Als je net begint met ondernemen dan lijkt iedere prospect een geschenk. Toch zal je ontdekken dat 20% van je prospects jou 80% van je tijd kunnen kosten. Je zal waarschijnlijk ook ontdekken dat je simpelweg niet met iedereen wilt samenwerken. En dus is het van groot belang dat je jouw prospects leert filteren. 

Tijdens deze modules leer je niet alleen hoe je nieuwe prospects vindt maar ook hoe je ervoor zorgt dat je de juiste prospects benaderd.

Presentatie techniek

Of je nu 1:1 jouw verhaal vertelt of voor een grote groep staat, de manier waarop jij je verhaal vertelt bepaalt of mensen enthousiast worden of niet. 

Tijdens deze modules leer je stap voor stap hoe je op een krachtige manier jouw persoonlijke verhaal vertelt. Daarnaast leer je ook iets vertellen over de verschillende producten, over het verdienmodel en je leert zelfs een nieuwe business partner met het maken van zijn/haar eigen business plan. 

Communicatie

Het effect van jouw communicatie is de respons die je krijgt. 

Wat zeg je wel en wat zeg je niet? Soms kan je juist heel veel vertellen door weinig te zeggen en soms je kan je heel weinig zeggen met heel veel woorden. Effectieve communicatie is van groot belang binnen het ondernemerschap.

Tijdens deze modules leer je snel jouw persoonlijke communicatie verbeteren. 

Productpresenatie

Tijdens deze module leer je de USP’s (Unique Selling Points) per product. Zo leer je welke producten welke effecten hebben op het lichaam, hoe bepaalde producten in combinatie met elkaar werken en welke producten het best kunnen worden ingezet bij bepaalde klachten. 

Het verdienmodel

Het is belangrijk dat je doet wat je leuk vindt. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je ook wat verdient met je onderneming. Het verdienmodel bestaat uit vier verschillende inkomstencomponenten. Je leert hoe het verdienmodel is opgebouwd, welke verdiensten bij welke actie horen en je leert hoe je het verdienmodel aan een nieuwe businesspartner uitlegt. Ook gaan we in op de meest gestelde vragen. 

Het Business Plan

Voor sommigen is een paar honderd euro extra per maand meer dan de moeite waard om hun business te starten. Weer een ander wil zo snel mogelijk zijn/haar eigen inkomen vervangen om meer vrijheid te ervaren. 

Met het maken van een Business Plan leer je hoe je iemand helpt om een reëel en haalbaar businessplan samen op te stellen zodat er ook duidelijke doelen en acties aan gekoppeld kunnen worden. 

Follow Up

Als het ergens mis kan gaan binnen je business is het in een goede Follow Up! 

Met verschillende tools en strategieën leer je hoe je ervoor zorgt dat je bijhoudt met wie je in gesprek bent gegaan, welke producten iemand heeft geprobeerd, welke mogelijkheden en bezwaren er zijn etc. 

Closing

De een heeft meer tijd nodig dan de ander en het is nu eenmaal een feit dat niet iedereen interesse heeft om businesspartner te worden. Weer een ander kan erg twijfelen om te starten. Het te lang uitstellen van een beslissing kan ook betekenen dat iemand (teveel) angst heeft om te starten of om een nieuw avontuur aan te gaan.

Waar het uiteindelijk om gaat is dat je iemand zo goed mogelijk leert informeren en adviseren zodat hij/zij tot een voor hem/haar goede en passende beslissing kan komen. Tijdens deze modules leer je hoe.

Business Partners begeleiden

Binnen netwerkmarketing kan jij alleen maar succesvol worden als jij anderen helpt om ook succesvol te worden. Dit unieke onderdeel maakt netwerkmarketing tot een van de meest bijzondere business modellen ter wereld. 

Het is dus van het grootste belang dat jij anderen goed leert begeleiden. Tijdens deze modules leer je het belangrijkste stappenplan en je leert verschillende manieren waarop je iemand kan begeleiden. 

Evenementen promoten

Evenementen zijn ideale manier om:

 • Inspiratie op te doen
 • Nieuwe kennis te vergaren
 • Nieuwe mensen te ontmoeten
 • Met elkaar te brainstormen
 • NIeuwe ideeën op te doen en 
 • nog veel en veel meer…

Tijdens deze modules leer je hoe belangrijk het is dat je zelf regelmatig naar een evenement gaat . Je leert tevens hoe je ervoor zorgt dat jouw business partners naar deze evenementen gaan. 

Pin It on Pinterest

X
X