Selecteer een pagina

People

People

Met een team gelijkgestemde zielen werken we vanuit Healthy Wealthy People aan het informeren en adviseren van mensen over gezondheid, voeding en over zelfstandig ondernemen. Ook jij kan deel uitmaken van ons team. 

Als je besluit mee te doen als Business Partner met Healthy Wealthy People dan ontvang je, samen met een leuk team van andere Business Partners, niet alleen wekelijks 3 uur intensieve Business training, je helpt ook mee met het organiseren van een succesvol evenement waarmee jij tevens leert hoe je dit voor jezelf in de toekomst op kan zetten met jouw eigen team van Business Partners!

Met dit unieke concept leer je stap voor stap zelfstandig ondernemen zonder grote risico’s en zonder veel gedoe. 

Networkmarketing Foundation Course

Tevens bieden wij cursussen op het gebied van ondernemerschap in het algemeen en networkmarketing in het bijzonder.

Met de Networkmarketing Foundation Course leer je de belangrijkste strategieen en tools om jouw netwerkmarketing business vanaf nul op te bouwen. De cursus bestaat uit een drie-tal modules, verdeeld over meer dan 30 intensieve trainingen op het gebied van ondernemerschap, mindset en persoonlijke ontwikkeling. Naast de zeven belangrijkste basisvaardigheden van netwerkmarketing leer je hoe werkt aan jouw personal branding, ontdek je de kracht van e-mailmarketing, leer je een eigen businessplan maken en nog veel meer.  

Pin It on Pinterest

X
X