Selecteer een pagina

Over ons

Healthy Wealthy People bestaat uit een team van mensen die als doel hebben mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen en daarmee het beste van zichzelf aan anderen en aan de wereld te kunnen geven. Dit doen we door gezonde vitamines (100% natuurlijk, GMO vrij, zonder vulmiddelen) naar de markt te brengen en door mensen te leren hoe ze (ook vanaf parttime) voor zichzelf kunnen starten en succesvol kunnen worden in deze snel groeiende markt van natuurlijke vitamines.

Als je besluit mee te doen als Business Partner met Healthy Wealthy People dan ontvang je gedurende een groot aantal maanden niet alleen wekelijks 2 tot 3 uur Business training, je hebt ook de mogelijkheid om mee te helpen met het organiseren van een evenement waarbij jij in de praktijk alle stappen van het ondernemen ervaart. Tevens leer je meteen hoe je dit, als je dat wilt natuurlijk, ook voor jezelf in de toekomst op kan zetten met jouw eigen team van Business Partners!

Op zondag 5 april 2020 organiseren wij het evenement Healthy Wealthy People.

 

 

 

Het 1e Healthy Wealthy People Event vindt plaats op zondag 5 april 2020. 

Heb jij interesse in alles wat met voeding, vitamines en/of voor jezelf starten en ondernemerschap te maken heeft? Reserveer dan meteen 5 april 2020 in je agenda! Boost je kennis en je energie op een dag vol workshops, seminars en lezingen door top sprekers en deskundigen op hun gebied. 

Het Healthy Wealthy People Team

Morry Krispijn
CEO & Founder
As a Networkmarketing Professional I help people to start and build up their own business in order to reach financial freedom.
Meer informatie
Vanessa Mambi
CEO & Founder
Meer informatie
Sirmean Remak
Love what you do, do what you love is mijn levens motto geworden. Ik heb mezelf 20 jaar geleden een belofte gedaan om een business te vinden die bij mij past. Werken met wie je wilt en zelf het tempo bepalen. Kortom eigen baas zijn en dat, op mijn 40 plus, geeft me een gevoel van vrijheid !
Meer informatie
Marijke Hogeweg
Guido Heus
Wendy Koens
Werken om te leven en niet andersom, daar was ik aan toe en dit was precies de reden dat ik me aansloot bij Healthy wealthy people. Begonnen door de voedingssupplementen die écht natuurlijk en gezond zijn en waar ik voor 100 % achter kan staan. Een eigen business beginnen, waarmee ik financiële vrijheid kan opbouwen. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen en mijn business partners. Met 50+ nog steeds niet uitgeleerd 🙂 ‘Life begins at the end of your comfort zone’ (Neale Donald Walsch) Stuur me gerust een pb voor meer info!
Meer informatie
Marieke Mannekes
Als leerlingbegeleider op een middelbare school kan ik wat coaching betreft mijn hart ophalen. Toch wilde ik meer dan dat. Ik liep er privé tegenaan dat ik niet meer wist hoe ik mijn kinderen goed moest voeden. Opvoeden lukte me wel, maar voeden... Lastig. Er staat bij ons veel groente en fruit op tafel, maar is dat wel voldoende? Ik geloof van niet. Zo ben ik bij Healthy Wealthy People terecht gekomen. Met de hoogwaardige, natuurlijke voedingssupplementen waarvoor wij distributeur zijn, geloof ik aan goede voeding te voldoen thuis én kan ik ook anderen daarin voorzien.
Meer informatie
Chonticha Marijne
Mediocre habits result in a mediocre life. If you want to change your life, you need to change your habits. By nature, people resist change, and I'm no different. Therefore, my goal is to continually challenge myself. This means stepping out of my comfort zone regularly to learn new skills, explore new places, meet new people. Taking better care of myself is also part of the journey so that my body, mind and spirit become balanced. For 2020, my focus is on my health: getting fitter and leaner with plenty of exercise, clean food, and sufficient rest. With the continued depletion of soil nutrients, supplementing with clean, natural vitamins and minerals is absolutely essential. The brand I am using now certainly meets my quality requirements (and I am very picky), and the excellent training the HWP team offers ticks many of my personal growth boxes. What new habits are you implementing to change your life? Email me and let me know!
Meer informatie
Devin Westerhof
Elles van Paassen
Fauzia Mahboeb
Ingrid de Rover
Ivonne Lamberts
Karin Philip
Marleen
De afgelopen 10 jaar is lifestyle en voeding steeds belangrijker geworden in mijn leven en daar zijn natuurlijke voedingssupplementen bij gaan horen. Ik heb er zelf profijt van en draag dit graag uit. Nog mooier is dat dit ook een business formule kent. Ik ben fan. Doe je mee? Kom naar het HWP-event op 5 april en wordt ook enthousiast.
Meer informatie
Patrick Tjok
Saskia Smit
De reden waarom ik o.a voor maar ook aan mezelf ben gaan werken is om te doen wat ik leuk vind en dat doe ik met Healthy Wealthy en mijn eigen bedrijf, dat alles te maken heeft met gezonde lifestyle en goed voor jezelf zorgen! Ik wil dat mensen het beste uit hun zelf halen, blij zijn en goed voor zichzelf zorgen. Want goed voor jezelf zorgen dat doen een hoop mensen toch echt niet! Ik wil mensen bewust maken van wat ze gebruiken en wat het met je lichaam kan doen. Wil jij ook goed voor jezelf zorgen? Zo moeilijk is dat niet soms zijn het de kleine dingen die het doen.
Meer informatie

Pin It on Pinterest

X
X