Selecteer een pagina

Networkmarketing Foundation Course

Ondernemerschap
Met de focus op ondernemerschap in het algemeen en netwerkmarketing in het bijzonder, leer je stap voor stap de belangrijkste 7 eigenschappen die ervoor nodig zijn om goed te worden in Netwerkmarketing.

Mindset
80% van het resultaat binnen ondernemerschap wordt veroorzaakt door mindset. 20% wordt veroorzaakt door tools en strategieën. Dit is dan ook de reden dat we veel aandacht geven aan mindset.

Persoonlijke ontwikkeling
Om het maximale van jezelf met de wereld te kunnen delen is het belangrijk jezelf zo goed mogelijk te leren kennen. Wat zijn je sterke eigenschappen, wat zou je willen verbeteren of veranderen? Binnen onze trainingen staat een groot deel in teken van persoonlijke ontwikkeling.

Bestel nu voor slechts € 97,- ipv € 297,-

DE NETWORKMARKETING FOUNDATION CURSUS

Met de Networkmarketing Foundation Course leer je de belangrijkste strategieen en tools om jouw netwerkmarketing business vanaf nul op te bouwen. De cursus bestaat uit een drie-tal modules, verdeeld over meer dan 30 intensieve trainingen op het gebied van ondernemerschap, mindset en persoonlijke ontwikkeling. Naast de zeven belangrijkste basisvaardigheden van netwerkmarketing leer je hoe werkt aan jouw personal branding, ontdek je de kracht van e-mailmarketing, leer je een eigen businessplan maken en nog veel en veel meer.  

Ondernemerschap

Bespaar jezelf heel veel tijd door meteen van start te gaan met de juiste businesstools en strategieen die je meteen kunt toepassen. 

Mindset

Binnen onderschap draait 80% om mindset en 20% om de strategie. Binnen de trainingen werk je voortdurend aan de ontwikkeling van jouw ondernemersmindset. 

Persoonlijke ontwikkeling

Om het beste van jezelf met anderen te kunnen delen, is het belangrijk jezelf goed te leren kennen. Binnen de trainingen wordt er dan ook veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. 

Bestel nu voor slechts € 97,- ipv € 297,-

Networkmarketing Foundation Course

Iemand die goed is in networkmarketing is per definitie een goede ondernemer. Maar niet iedere ondernemer is per definitie goed in networkmarketing. Netwerkmarketing is een vak. En ondanks dat networkmarketing een van de meest uitdagende vormen van ondernemerschap is, is het ook een van de weinigen businessvormen waarbinnen iedereen, ongeacht afkomst, leeftijd of geslacht extreem succesvol kan worden. 

7 Essentiele vaardigheden

Leer de 7 essentiële vaardigheden om een Pro te worden binnen Netwerkmarketing

 • Mensen vinden
 • Mensen uitnodigen
 • Presentaties geven
 • Follow Up
 • Closing
 • Distributeurs begeleiden
 • Evenementen promoten

Mindset

80% van het succes is gebaseerd op Mindset en 20% is Tools en Strategieën.

 • Wat is mindset en waarom is het belangrijk?
 • De Mindset van een ondernemer
 • Denk in mogelijkheden en niet in beperkingen
 • Circle of Life
 • Time Management
 • Plateau
 • 2 Inch Strategy

Persoonlijke ontwikkeling

Om het beste van jezelf te kunnen geven aan anderen wil je jezelf zo goed mogelijk leren kennen.

 • Communicatie
 • Presentatie
 • Disc
 • 6 Human Needs
 • Bewustwording

Bestel nu voor slechts € 97,- ipv € 297,-

De variatie in onderwerpen is groot. Je doorloopt een stuk persoonlijke ontwikkeling waarin je getraind wordt om een betere versie van jezelf te worden. Je eigen ontwikkelpunten kom je tegen, of je wil of niet. In een besloten groep en in een veilige leeromgeving, leer je om uit je comfortzone te stappen en je sterke punten te accentueren. Je komt er altijd met meer energie vandaan dan je binnenkomt.

Marijke Hogeweg

Heerlijk om op een energieke manier met heldere taal meer inzicht en kennis te krijgen over een saai onderwerp als business. Ik bloeide weer helemaal op en kreeg weer energie en moed om aan de slag te gaan. Soms is zo’n boost en opfrisser even nodig om mijn focus en daadkracht te behouden. Ik ben klaar voor de volgende training.

Fauzia Coenen-Mahboeb

De Trainers

Mordechaï Krispijn

Als succesvol ondernemer kwam hij in 2019 in contact met een Nederlands netwerkmarketingbedrijf en maakte kennis met, zoals hij het zelf zegt ‘een van de meest fascinerende vormen van ondernemerschap‘. Binnen twee jaar behoorde hij tot een van de meest succesvolle distributeurs binnen het bedrijf. Toen in maart 2020 de Corona crisis begon, besloot hij zich full-time te gaan richten op het beschermen van de grondrechten. Wel deelde hij al zijn tools en strategieen door middel van tientallen uren aan video trainingen met zijn team van distributeurs. Om deze kennis niet verloren te laten gaan stelt hij nu, voor het eerst, deze video’s voor het grote publiek beschikbaar.

Vanessa Mambi

Met haar meer dan 11 jaar zelfstandig ondernemerschap in de Dans- en Entertainment branche maakte zij in 2018 de stap naar Networkmarketing. Als ervaren docent en trainer weet zij als geen ander opgedane kennis en ervaringen op een eenvoudige en begrijpelijke manier met anderen te delen. Naast haar eigen trainingen verzorgt zij als een van de hoofdtrainers ook de trainingen op het hoofdkantoor.  

Binnen de Networkmarketing Foundation Course verzorgt Vanessa de modules van de ‘Zeven Eigenschappen van Netwerkmarketing’. 

Veel gestelde vragen

Hoe vaak zijn de trainingen?

Dat kan jij met het online trainingsprogramma helemaal zelf bepalen. Zo kan je ervoor kiezen om wekelijks een of meerdere trainingen te volgen, maar je kan er ook voor kiezen om alle trainingen in een aantal dagen te bekijken. Het handige van de online trainingen is dat je onbeperkt toegang hebt tot ALLE trainingen. Wil je dus iets weten over e-mail marketing, dan kan je meteen naar de gewenste training gaan en op de video klikken. 

Hoe lang duren de trainingen?

Het is gebleken dat de meeste mensen de voorkeur geven aan 3 korte video’s van 10 minuten in plaats van 1 video van 30 minuten. Een gemiddelde video duurt 12 minuten. 

Kan ik tussentijds stoppen met de trainingen?

Dat is geen probleem. Je hebt onbeperkt toegang tot alle video’s van het programma. Je kan dus starten en stoppen wanneer je maar wilt. 

Wat zijn de kosten?

Het bedrag dat je betaald is een eenmalig bedrag. Je hoeft dus niet jaarlijks een bedrag te betalen. Voor die eenmalige betaling ontvang je het volledige programma. Daarmee heb je 24/7 toegang tot alle video’s binnen de cursus. 

Hoe is het met de support geregeld?

Werkt er iets niet? Stuur dan een e-mail en wij kijken er zo snel mogelijk naar om het probleem op te lossen. 

Erg bemoedigend om met een actieve groep mensen te leren hoe je je eigen business kunt bouwen. Je leert jezelf ontwikkelen op verschillende vlakken, out-of-the-box te denken en te doen én het beste uit jezelf te halen in je eigen tempo en kunnen. De trainingen zijn niet alleen erg leerzaam maar worden op een leuke en luchtige manier gebracht. Het is dus alles behalve saai. Je leert hier dat ondernemen ook echt leuk is! Zonder deze trainingen was ik niet waar ik nu ben!

Guido Heus

De trainingen van het HWP trainingscentrum zijn super waardevol om aan de slag te gaan met netwerk marketing. Dit is een vak apart en om dit goed te kunnen is training zeer belangrijk. Maar het is niet alleen training, het is ook sparren met elkaar, samenwerken, ervaringen uitwisselen, productinformatie delen, gezamenlijk doelen stellen en samen een nieuwjaarsduik maken op 1 januari 😊 Een goede start als je wilt beginnen met je eigen business!

Wendy Koens

Bestel nu voor slechts € 97,- ipv € 297,-

Overzicht inhoud trainingen

Netwerkmarketing

Er bestaan veel misverstanden rondom netwerkmarketing. Dit komt vooral omdat veel mensen die starten met netwerkmarketing zichzelf niet laten trainen. Tijdens deze modules wordt antwoord gegeven op de meest gestelde vragen rondom netwerkmarketing, worden alle voordelen besproken en tevens wordt ingegaan om de meest gehoorde bezwaren over netwerkmarketing en hoe je hiermee kan omgaan.

Het vinden van de juiste prospects

Als je net begint met ondernemen dan lijkt iedere prospect een geschenk. Toch zal je ontdekken dat 20% van je prospects jou 80% van je tijd kunnen kosten. Je zal waarschijnlijk ook ontdekken dat je simpelweg niet met iedereen wilt samenwerken. En dus is het van groot belang dat je jouw prospects leert filteren. Tijdens deze modules leer je niet alleen hoe je nieuwe prospects vindt maar ook hoe je ervoor zorgt dat je de juiste prospects benaderd.

Follow Up

Als het ergens mis kan gaan binnen je business is het in een goede Follow Up! Met verschillende tools en strategieën leer je hoe je ervoor zorgt dat je bijhoudt met wie je in gesprek bent gegaan, welke producten iemand heeft geprobeerd, welke mogelijkheden en bezwaren er zijn etc.

Closing

De een heeft meer tijd nodig dan de ander en het is nu eenmaal een feit dat niet iedereen interesse heeft om businesspartner te worden. Weer een ander kan erg twijfelen om te starten. Het te lang uitstellen van een beslissing kan ook betekenen dat iemand (teveel) angst heeft om te starten of om een nieuw avontuur aan te gaan. Waar het uiteindelijk om gaat is dat je iemand zo goed mogelijk leert informeren en adviseren zodat hij/zij tot een voor hem/haar goede en passende beslissing kan komen. Tijdens deze modules leer je hoe.

Business Partners begeleiden

Binnen netwerkmarketing kan jij alleen maar succesvol worden als jij anderen helpt om ook succesvol te worden. Dit unieke onderdeel maakt netwerkmarketing tot een van de meest bijzondere business modellen ter wereld. Het is dus van het grootste belang dat jij anderen goed leert begeleiden. Tijdens deze modules leer je het belangrijkste stappenplan en je leert verschillende manieren waarop je iemand kan begeleiden.

Evenementen promoten

Evenementen zijn ideale manier om:

 • Inspiratie op te doen
 • Nieuwe kennis te vergaren
 • Nieuwe mensen te ontmoeten
 • Met elkaar te brainstormen
 • NIeuwe ideeën op te doen en 
 • nog veel en veel meer…

Tijdens deze modules leer je hoe belangrijk het is dat je zelf regelmatig naar een evenement gaat . Je leert tevens hoe je ervoor zorgt dat jouw business partners naar deze evenementen gaan. 

Presentatie techniek

Of je nu 1:1 jouw verhaal vertelt of voor een grote groep staat, de manier waarop jij je verhaal vertelt bepaalt of mensen enthousiast worden of niet. Tijdens deze modules leer je stap voor stap hoe je op een krachtige manier jouw persoonlijke verhaal vertelt. Daarnaast leer je ook iets vertellen over de verschillende producten, over het verdienmodel en je leert zelfs een nieuwe business partner met het maken van zijn/haar eigen business plan.

Communicatie

Het effect van jouw communicatie is de respons die je krijgt. Wat zeg je wel en wat zeg je niet? Soms kan je juist heel veel vertellen door weinig te zeggen en soms je kan je heel weinig zeggen met heel veel woorden. Effectieve communicatie is van groot belang binnen het ondernemerschap. Tijdens deze modules leer je snel jouw persoonlijke communicatie verbeteren.

Mindset

Misschien heb je het weleens gehoord. Succes is 80% Mindset en 20% Skills. Veel van onze meningen, overtuigingen en normen en waarden structuren zijn bepaald in ons verleden. Velen daarvan zijn maar moeilijk te veranderen. Toch kunnen sommigen, vaak onbewuste, overtuigingen jou tegenhouden van hetgeen je daadwerkelijk graag wil. Tijdens de verschillende modules rondom Mindset ontdek je welke gedachtenpatronen jou helpen en welke gedachtenpatronen jou juist tegenwerken op je pad naar succes.

Business Strategies

Het kan geweldig voelen om een ladder te beklimmen. Zorg er echter wel voor dat de ladder tegen de juiste muur staat. Om te leren ondernemen heb je strategieën nodig. Tijdens deze modules worden niet alleen netwerkmarketing strategieën behandeld maar ook ondernemers strategieën in het algemeen die jou kunnen helpen succesvol te worden.

E-mail marketing

Tot de dag van vandaag is E-mailmarketing nog altijd een van de meest krachtige marketingtools ter wereld. 

Binnen deze modules leer je hoe:

 • Je een pakkende titel maakt voor je e-mail
 • Een krachtige e-mail schrijft
 • Je zorgt voor een pakkende CTA (call to action)
 • Je leads genereert met jouw e-mail
 • Automations het grootste deel van het werk laat doen
Blogging

Een van de beste manieren om jezelf als expert te profileren in de markt is om te bloggen. 

Binnen de module over bloggen leer je hoe je:

 • Een pakkende titel maakt voor je blog
 • Krachtige teksten schrijft die blijven hangen
 • Zorgt voor een pakkende CTA (call to action)
 • Leads genereert met jouw blogs
 • Een e-maillijst verzamelt met je blogs
Social Media Strategies

In de wereld van Facebook, Instagram, Snapchat, Linkedin en Twitter mogen Social Media strategies niet ontbreken in deze trainingen. 

Tijdens deze modules ontdek je met zeer eenvoudige en toepasbare strategieën:

 • De verschillen tussen de verschillende platformen
 • Hoe je een eigen Facebook pagina bouwt
 • Hoe je likes genereert voor je eigen pagina
 • Het verschil tussen Facebook profielen, groepen en pagina’s
 • Hoe je een community bouwt met instagram
 • Waarom Linked in de next big thing is
 • En nog veel meer

Bestel nu voor slechts € 97,- ipv € 297,-

Pin It on Pinterest

X
X