Selecteer een pagina

International
Business Day
Zaterdag 11 April 2020

 

Creëer je Passie

In deze snel veranderde wereld leest de een wat boeken en kijkt veel Netflix en de ander bouwt aan een business waarmee de rest van zijn/haar leven veranderd.

Sta jij ervoor open om, naast je huidige baan of business, part-time een extra inkomstenbron op te bouwen of wilt je een methode leren waarmee je een (nog betere) ondernemer wordt? Dan nodig ik je uit om morgen, zaterdag 5 april 2020, mee te kijken met de Live Stream van de IBD (International Business Day). 

Als je eenmaal je idee hebt, is er niets geheim.

Je moet gewoon doorgaan en het doen!

De Online International Business Day is een informatie en trainingsdag over een van de snelst groeiende markten van dit moment; Voedingssupplementen.

De International business day is een landelijke dag voor (startende) ondernemers. Een dag boordevol informatie en trainingen, gegeven door succesvolle ondernemers. 

Vanuit hun rijke praktijkervaring geven zij uitleg en training hoe je binnen het unieke bedrijfsconcept een succesvol internationaal bedrijf op kan bouwen met een eigen team van ondernemers.

Meld je hieronder aan voor de Live Stream van Zaterdag 11-4-2020. De live stream duurt van 10 tot 13 uur. Je ontvangt na aanmelding een link tot een beveiligde Zoom omgeving voor zien van wachtwoord en waiting room.

De Zoom meeting start om 9.45 uur waarin ik een korte introductie geef. Na afloop is er de gelegenheid tot het stellen van wat korte vragen. Er zijn nog maar een aantal plekken beschikbaar. 

Product Presentatie

Ontdek de wereld van natuurlijke voedingssupplementen. Tijdens deze presentatie leer je over de keuzes die Beyuna maakt bij het productieproces van de vitamines. Hierbij is de keuze gemaakt om geen synthetische hulpstoffen toe te voegen. Dit wordt bereikt door de veganische capsules handmatig af te laten vullen.

Business Model

Met het unieke businessmodel kan je online vanaf waar ook ter wereld jouw eigen part-time of full-time business opbouwen. Dit zonder personeel, zonder voorraden en zonder dure vestigingskosten. Zelfs de marketing is voor je gedaan waardoor jij volledig kan focussen op jouw business.

Support System

Door middel van het uitgebreide supportsysteem kan je niet mislukken. Door middel van online en live trainingen, meetings en persoonlijke evaluatiemomenten ontdek je jouw sterke eigenschappen en verbeterpunten.

Even voorstellen

Mijn naam is Vanessa Mambi, mede oprichter van Healthy Wealthy People.

Geboren en getogen op het prachtige eiland Curacao, kom ik uit een familie van onderwijzers. Dit leek ook voor mij al snel de meest logische keuze. 

Na 6 jaar voor de klas staan wilde ik meer en werd ik binnen mijn gezin de eerste ondernemer. Dat is nu ruim 14 jaar geleden .

Voor mij is ondernemen gelijk aan vrijheid. Doen wat ik wil, waar ik dat wil en met wie ik dat wil. 

Met een gepassioneerd team van gelijkgestemden helpen we (startende) ondernemers succesvol te worden binnen een van de snelstgroeiende industrieën ter wereld; Welzijn.

Pin It on Pinterest

X
X