Selecteer een pagina

Online International
Business Day
Zaterdag 23 Mei 2020

 

Een Business Opportunity
voor alle tijden

In deze snel veranderde wereld ziet de ene ondernemer de omzetten dalen tot een nulpunt, de ander ziet de omzetten juist enorm stijgen. 

Sta jij ervoor open om part-time, online, vanaf huis, een (extra) business op te bouwen?

Dan wil je dit niet missen.

De Online International Business Day is een informatie en trainingsdag over een van de snelst groeiende markten van dit moment; Voedingssupplementen.

De International business day is een landelijke dag voor (startende) ondernemers. Een dag boordevol informatie en trainingen, gegeven door succesvolle ondernemers.

Vanuit hun rijke praktijkervaring geven zij uitleg en training hoe je binnen het unieke bedrijfsconcept een succesvol internationaal bedrijf op kan bouwen met een eigen team van ondernemers.

Product Presentatie

Ontdek de wereld van natuurlijke voedingssupplementen. Tijdens deze presentatie leer je over de keuzes die Beyuna maakt bij het productieproces van de vitamines. Hierbij is de keuze gemaakt om geen synthetische hulpstoffen toe te voegen. Dit wordt bereikt door de veganische capsules handmatig af te laten vullen.

Business Model

Met het unieke businessmodel kan je online vanaf waar ook ter wereld jouw eigen part-time of full-time business opbouwen. Dit zonder personeel, zonder voorraden en zonder dure vestigingskosten. Zelfs de marketing is voor je gedaan waardoor jij volledig kan focussen op jouw business.

Support System

Door middel van het uitgebreide supportsysteem kan je niet mislukken. Door middel van online en live trainingen, meetings en persoonlijke evaluatiemomenten ontdek je jouw sterke eigenschappen en verbeterpunten.

Even voorstellen

Mijn naam is Morry Krispijn, mede oprichter van Healthy Wealthy People.

Met meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer in de danswereld werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. 

Met het motto “Als je doet wat je leuk vindt ben je geen dag meer aan het werk” help ik (startende) ondernemers met het bereiken van meer financiële vrijheid in combinatie met een gezonde leefstijl. 

Pin It on Pinterest

X
X