Selecteer een pagina

Online International
Business Day
Zaterdag 23 Mei 2020

 

Een Business Opportunity
voor alle tijden

In deze snel veranderde wereld ziet de ene ondernemer de omzetten dalen tot een nulpunt, de ander ziet de omzetten juist enorm stijgen. 

Sta jij ervoor open om part-time, online, vanaf huis, een (extra) business op te bouwen?

Dan wil je dit niet missen.

De Online International Business Day is een informatie en trainingsdag over een van de snelst groeiende markten van dit moment; Voedingssupplementen.

De International business day is een landelijke dag voor (startende) ondernemers. Een dag boordevol informatie en trainingen, gegeven door succesvolle ondernemers.

Vanuit hun rijke praktijkervaring geven zij uitleg en training hoe je binnen het unieke bedrijfsconcept een succesvol internationaal bedrijf op kan bouwen met een eigen team van ondernemers.

Product Presentatie

Ontdek de wereld van natuurlijke voedingssupplementen. Tijdens deze presentatie leer je over de keuzes die Beyuna maakt bij het productieproces van de vitamines. Hierbij is de keuze gemaakt om geen synthetische hulpstoffen toe te voegen. Dit wordt bereikt door de veganische capsules handmatig af te laten vullen.

Business Model

Met het unieke businessmodel kan je online vanaf waar ook ter wereld jouw eigen part-time of full-time business opbouwen. Dit zonder personeel, zonder voorraden en zonder dure vestigingskosten. Zelfs de marketing is voor je gedaan waardoor jij volledig kan focussen op jouw business.

Support System

Door middel van het uitgebreide supportsysteem kan je niet mislukken. Door middel van online en live trainingen, meetings en persoonlijke evaluatiemomenten ontdek je jouw sterke eigenschappen en verbeterpunten.

Health

Wij kiezen voor natuurlijke voedingssupplementen, GMO vrij en zonder vul of hulpstoffen. Om dit te bereiken worden de capsules handmatig afgevuld. 

Wealth

Met het unieke businessconcept helpen wij (startende) ondernemers op hun weg naar meer financiële vrijheid door het genereren van een belangrijke passieve inkomsten component.   

People

Door te werken met een team van onafhankelijke zelfstandige ondernemers kan je er zelf voor kiezen om het avontuur alleen aan te gaan of om dat te doen in samenwerking met anderen .

Trainingen

Vanuit Healthy Wealthy People organiseren we trainingen op het gebied van ondernemerschap, netwerkmarketing, communicatie, presentatie, persoonlijke ontwikkeling en mindset. 

Hieronder lees je wat onze deelnemers vertellen over onze trainingen. 

De variatie in onderwerpen is groot. Je doorloopt een stuk persoonlijke ontwikkeling waarin je getraind wordt om een betere versie van jezelf te worden. Je eigen ontwikkelpunten kom je tegen, of je wil of niet. In een besloten groep en in een veilige leeromgeving, leer je om uit je comfortzone te stappen en je sterke punten te accentueren. Je komt er altijd met meer energie vandaan dan je binnenkomt.

Marijke Hogeweg

Heerlijk om op een energieke manier met heldere taal meer inzicht en kennis te krijgen over een saai onderwerp als business. Ik bloeide weer helemaal op en kreeg weer energie en moed om aan de slag te gaan. Soms is zo’n boost en opfrisser even nodig om mijn focus en daadkracht te behouden. Ik ben klaar voor de volgende training.

Fauzia Coenen-Mahboeb

Even voorstellen

Wij zijn Morry Krispijn en Vanessa Mambi, oprichters van Healthy Wealthy People.

Met bij elkaar opgeteld meer dan 30 jaar ervaring als ondernemers in de danswereld werd het voor ons beiden tijd voor een nieuwe uitdaging. 

Healthy Wealthy People bestaat uit een gepassioneerd team van gelijkgestemden.  

Met het motto “Als je doet wat je leuk vindt ben je geen dag meer aan het werk” helpen we  (startende) ondernemers met het bereiken van meer financiële vrijheid in combinatie met een gezonde leefstijl. 

Pin It on Pinterest

X
X