Selecteer een pagina

Informatie Training Healthy Wealthy People

Healthy Wealthy People verzorgt trainingen op het gebied van ondernemerschap, mindset, persoonlijke ontwikkeling en supplementen. 

Om je te informeren over de inhoud van de trainingen heb je de kans om een Informatie Training bij te wonen. 

Tijdens deze sessie wordt uitgelegd waar de trainingen over gaan en hoe de trainingen worden gegeven. 

Ondernemerschap
Met de focus op ondernemerschap in het algemeen en netwerkmarketing in het bijzonder, leer je stap voor stap de belangrijkste 7 eigenschappen die ervoor nodig zijn om goed te worden in Netwerkmarketing.

Mindset
80% van het resultaat binnen ondernemerschap wordt veroorzaakt door mindset. 20% wordt veroorzaakt door tools en strategieën. Dit is dan ook de reden dat we veel aandacht geven aan mindset.

Persoonlijke ontwikkeling
Om het maximale van jezelf met de wereld te kunnen delen is het belangrijk jezelf zo goed mogelijk te leren kennen. Wat zijn je sterke eigenschappen, wat zou je willen verbeteren of veranderen? Binnen onze trainingen staat een groot deel in teken van persoonlijke ontwikkeling. 

Voedingssupplementen
Je leert de belangrijkste aspecten over de de natuurlijke vitamines. Zo leer je over de belangrijkste basistoepassingen, de eigenschappen en de samenstellingen. 

Hieronder kan je aanmelden voor de informatie avond op donderdag 30 april 2020

3 Pilaren

Vanzelfsprekend worden alle trainingen, presentaties en evenementen georganiseerd vanuit de 3 pilaren Gezondheid, Welzijn en Mensen. 

Health

Wij kiezen voor natuurlijke voedingssupplementen, GMO vrij en zonder vul of hulpstoffen. Om dit te bereiken worden de capsules handmatig afgevuld. 

Wealth

Met het unieke businessconcept helpen wij (startende) ondernemers op hun weg naar meer financiële vrijheid door het genereren van een belangrijke passieve inkomsten component.   

People

Door te werken met een team van onafhankelijke zelfstandige ondernemers kan je er zelf voor kiezen om het avontuur alleen aan te gaan of om dat te doen in samenwerking met anderen .

De Trainingen

Om de week live online trainingen

De trainingen starten vanaf mei 2020 en vinden om de week live online plaats door middel van een beveiligde online omgeving. 

Om de week extra online training

In de tussenliggende week ontvang je een extra online training die je op je eigen tempo en eigen moment kan volgen. Dit zijn veelal extra aanvullingen en trainingen op de live trainingen. 

1:1 Coaching

Tevens heb je, in de tussenliggende week, de kans om 1:1 coaching te ontvangen. In deze coaching sessie nemen we met je door hoe je de afgelopen training hebt ervaren, welke elementen je in de praktijk hebt gebracht en lopen we door jouw persoonlijke actielijst.

Hieronder kan je aanmelden voor de informatie avond op donderdag 30 april 2020

Netwerkmarketing Basis Cursus

Iemand die goed is in netwerkmarketing is per definitie een goede ondernemer. Maar niet iedere ondernemer is per definitie goed in netwerkmarketing. Netwerkmarketing is een vak. En net als ieder vak kan je ook netwerkmarketing leren. Binnen netwerkmarketing onderscheiden we 7 essentiele vaardigheden om succesvol te worden. 

7 Essentiele vaardigheden

Leer de 7 essentiële vaardigheden om een Pro te worden binnen Netwerkmarketing

 • Mensen vinden
 • Mensen uitnodigen
 • Presentaties geven
 • Follow Up
 • Closing
 • Distributeurs begeleiden
 • Evenementen promoten

Mindset

80% van het succes is gebaseerd op Mindset en 20% is Tools en Strategieën.

 • Wat is mindset en waarom is het belangrijk?
 • De Mindset van een ondernemer
 • Denk in mogelijkheden en niet in beperkingen
 • Circle of Life
 • Time Management
 • Plateau
 • 2 Inch Strategy

Persoonlijke ontwikkeling

Om het beste van jezelf te kunnen geven aan anderen wil je jezelf zo goed mogelijk leren kennen.

 • Communicatie
 • Presentatie
 • Disc
 • 6 Human Needs
 • Bewustwording

De variatie in onderwerpen is groot. Je doorloopt een stuk persoonlijke ontwikkeling waarin je getraind wordt om een betere versie van jezelf te worden. Je eigen ontwikkelpunten kom je tegen, of je wil of niet. In een besloten groep en in een veilige leeromgeving, leer je om uit je comfortzone te stappen en je sterke punten te accentueren. Je komt er altijd met meer energie vandaan dan je binnenkomt.

Marijke Hogeweg

Heerlijk om op een energieke manier met heldere taal meer inzicht en kennis te krijgen over een saai onderwerp als business. Ik bloeide weer helemaal op en kreeg weer energie en moed om aan de slag te gaan. Soms is zo’n boost en opfrisser even nodig om mijn focus en daadkracht te behouden. Ik ben klaar voor de volgende training.

Fauzia Coenen-Mahboeb

Ik ben wat aarzelend begonnen met de trainingen, maar had daar achteraf spijt van: had ik maar metéén meegedaan. Het is inspirerend om elkaar iedere week te ontmoeten. Offline is dat effect voor mij nog groter dan online. Het werkt motiverend: je wilt uitproberen wat je geleerd hebt en je wilt laten weten hoe het gegaan is. Daarnaast kun je in de trainingsgroep ook je onzekerheden en je vragen kwijt en zo help je ook elkaar verder.

Marieke van Mannekes

Hieronder kan je aanmelden voor de informatie avond op donderdag 30 april 2020

Veel gestelde vragen

Hoe vaak zijn de trainingen?

De live online trainingen worden om de week gegeven. Dus een week wel en een week niet. In de tussenliggende weken ontvang je per e-mail een link naar de video training voor die week. Op die manier heb je dus iedere week een training. 

Hoe lang duren de trainingen?

De live online trainingen duren 2 uur; van 19.30 tot 21.30 uur. 

Hoe vaak krijg ik 1:1 coaching

Ook de 1:1 coaching sessies vinden om de week plaats. Dus de ene week wel en de andere week niet. 

Zijn de trainingen en de coaching sessies verplicht?

We kunnen je tot niets verplichten. Om echt resultaat uit de trainingen te halen raden we je aan om altijd bij de trainingen aanwezig te zijn. 

Kan ik tussentijds stoppen met de trainingen?

Er kunnen zich altijd situaties voordoen waardoor je tijdelijk de trainingen niet kan volgen. In onderling overleg zoeken we dan naar een oplossing. 

Wat zijn de kosten?

De trainingen bij Healthy Wealthy People kosten slechts € 25,- per maand. Dit is inclusief alle live trainingen online en alle trainingen op het online trainingsplatform. Tevens ontvang je hiervoor de 1:1 coaching sessies. 

Erg bemoedigend om met een actieve groep mensen te leren hoe je je eigen business kunt bouwen. Je leert jezelf ontwikkelen op verschillende vlakken, out-of-the-box te denken en te doen én het beste uit jezelf te halen in je eigen tempo en kunnen. De trainingen zijn niet alleen erg leerzaam maar worden op een leuke en luchtige manier gebracht. Het is dus alles behalve saai. Je leert hier dat ondernemen ook echt leuk is! Zonder deze trainingen was ik niet waar ik nu ben!

Guido Heus

De trainingen van het HWP trainingscentrum zijn super waardevol om aan de slag te gaan met netwerk marketing. Dit is een vak apart en om dit goed te kunnen is training zeer belangrijk. Maar het is niet alleen training, het is ook sparren met elkaar, samenwerken, ervaringen uitwisselen, productinformatie delen, gezamenlijk doelen stellen en samen een nieuwjaarsduik maken op 1 januari 😊 Een goede start als je wilt beginnen met je eigen business!

Wendy Koens

Overzicht inhoud trainingen

Netwerkmarketing

Kennis is macht. 

Er bestaan veel misverstanden rondom netwerkmarketing. Dit komt vooral omdat veel mensen die starten met netwerkmarketing zichzelf niet laten trainen. 

Tijdens deze modules wordt antwoord gegeven op de meest gestelde vragen rondom netwerkmarketing, worden alle voordelen besproken en tevens wordt ingegaan om de meest gehoorde bezwaren over netwerkmarketing en hoe je hiermee kan omgaan.

Het vinden van de juiste prospects

Als je net begint met ondernemen dan lijkt iedere prospect een geschenk. Toch zal je ontdekken dat 20% van je prospects jou 80% van je tijd kunnen kosten. Je zal waarschijnlijk ook ontdekken dat je simpelweg niet met iedereen wilt samenwerken. En dus is het van groot belang dat je jouw prospects leert filteren. 

Tijdens deze modules leer je niet alleen hoe je nieuwe prospects vindt maar ook hoe je ervoor zorgt dat je de juiste prospects benaderd.

Productpresenatie

Tijdens deze module leer je de USP’s (Unique Selling Points) per product. Zo leer je welke producten welke effecten hebben op het lichaam, hoe bepaalde producten in combinatie met elkaar werken en welke producten het best kunnen worden ingezet bij bepaalde klachten. 

Het verdienmodel

Het is belangrijk dat je doet wat je leuk vindt. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je ook wat verdient met je onderneming. Het verdienmodel bestaat uit vier verschillende inkomstencomponenten. Je leert hoe het verdienmodel is opgebouwd, welke verdiensten bij welke actie horen en je leert hoe je het verdienmodel aan een nieuwe businesspartner uitlegt. Ook gaan we in op de meest gestelde vragen. 

Het Business Plan

Voor sommigen is een paar honderd euro extra per maand meer dan de moeite waard om hun business te starten. Weer een ander wil zo snel mogelijk zijn/haar eigen inkomen vervangen om meer vrijheid te ervaren. 

Met het maken van een Business Plan leer je hoe je iemand helpt om een reëel en haalbaar businessplan samen op te stellen zodat er ook duidelijke doelen en acties aan gekoppeld kunnen worden. 

Follow Up

Als het ergens mis kan gaan binnen je business is het in een goede Follow Up! 

Met verschillende tools en strategieën leer je hoe je ervoor zorgt dat je bijhoudt met wie je in gesprek bent gegaan, welke producten iemand heeft geprobeerd, welke mogelijkheden en bezwaren er zijn etc. 

Closing

De een heeft meer tijd nodig dan de ander en het is nu eenmaal een feit dat niet iedereen interesse heeft om businesspartner te worden. Weer een ander kan erg twijfelen om te starten. Het te lang uitstellen van een beslissing kan ook betekenen dat iemand (teveel) angst heeft om te starten of om een nieuw avontuur aan te gaan.

Waar het uiteindelijk om gaat is dat je iemand zo goed mogelijk leert informeren en adviseren zodat hij/zij tot een voor hem/haar goede en passende beslissing kan komen. Tijdens deze modules leer je hoe.

Business Partners begeleiden

Binnen netwerkmarketing kan jij alleen maar succesvol worden als jij anderen helpt om ook succesvol te worden. Dit unieke onderdeel maakt netwerkmarketing tot een van de meest bijzondere business modellen ter wereld. 

Het is dus van het grootste belang dat jij anderen goed leert begeleiden. Tijdens deze modules leer je het belangrijkste stappenplan en je leert verschillende manieren waarop je iemand kan begeleiden. 

Evenementen promoten

Evenementen zijn ideale manier om:

 • Inspiratie op te doen
 • Nieuwe kennis te vergaren
 • Nieuwe mensen te ontmoeten
 • Met elkaar te brainstormen
 • NIeuwe ideeën op te doen en 
 • nog veel en veel meer…

Tijdens deze modules leer je hoe belangrijk het is dat je zelf regelmatig naar een evenement gaat . Je leert tevens hoe je ervoor zorgt dat jouw business partners naar deze evenementen gaan. 

Presentatie techniek

Of je nu 1:1 jouw verhaal vertelt of voor een grote groep staat, de manier waarop jij je verhaal vertelt bepaalt of mensen enthousiast worden of niet. 

Tijdens deze modules leer je stap voor stap hoe je op een krachtige manier jouw persoonlijke verhaal vertelt. Daarnaast leer je ook iets vertellen over de verschillende producten, over het verdienmodel en je leert zelfs een nieuwe business partner met het maken van zijn/haar eigen business plan. 

Communicatie

Het effect van jouw communicatie is de respons die je krijgt. 

Wat zeg je wel en wat zeg je niet? Soms kan je juist heel veel vertellen door weinig te zeggen en soms je kan je heel weinig zeggen met heel veel woorden. Effectieve communicatie is van groot belang binnen het ondernemerschap.

Tijdens deze modules leer je snel jouw persoonlijke communicatie verbeteren. 

Mindset

Misschien heb je het weleens gehoord. Succes is 80% Mindset en 20% Skills. 

Veel van onze meningen, overtuigingen en normen en waarden structuren zijn bepaald in ons verleden. Velen daarvan zijn maar moeilijk te veranderen. Toch kunnen sommigen, vaak onbewuste, overtuigingen jou tegenhouden van hetgeen je daadwerkelijk graag wil.

Tijdens de verschillende modules rondom Mindset ontdek je welke gedachtenpatronen jou helpen en welke gedachtenpatronen jou juist tegenwerken op je pad naar succes. 

Business Strategies

Het kan geweldig voelen om een ladder te beklimmen. Zorg er echter wel voor dat de ladder tegen de juiste muur staat. 

Om te leren ondernemen heb je strategieën nodig. 

Tijdens deze modules worden niet alleen netwerkmarketing strategieën behandeld maar ook ondernemers strategieën in het algemeen die jou kunnen helpen succesvol te worden.

E-mail marketing

Tot de dag van vandaag is E-mailmarketing nog altijd een van de meest krachtige marketingtools ter wereld. 

Binnen deze modules leer je hoe:

 • Je een pakkende titel maakt voor je e-mail
 • Een krachtige e-mail schrijft
 • Je zorgt voor een pakkende CTA (call to action)
 • Je leads genereert met jouw e-mail
 • Automations het grootste deel van het werk laat doen
Blogging

Een van de beste manieren om jezelf als expert te profileren in de markt is om te bloggen. 

Binnen de module over bloggen leer je hoe je:

 • Een pakkende titel maakt voor je blog
 • Krachtige teksten schrijft die blijven hangen
 • Zorgt voor een pakkende CTA (call to action)
 • Leads genereert met jouw blogs
 • Een e-maillijst verzamelt met je blogs
Social Media Strategies

In de wereld van Facebook, Instagram, Snapchat, Linkedin en Twitter mogen Social Media strategies niet ontbreken in deze trainingen. 

Tijdens deze modules ontdek je met zeer eenvoudige en toepasbare strategieën:

 • De verschillen tussen de verschillende platformen
 • Hoe je een eigen Facebook pagina bouwt
 • Hoe je likes genereert voor je eigen pagina
 • Het verschil tussen Facebook profielen, groepen en pagina’s
 • Hoe je een community bouwt met instagram
 • Waarom Linked in de next big thing is
 • En nog veel meer

Pin It on Pinterest

X
X