Selecteer een pagina

Healthy Wealthy People Trainingscentrum

Healthy Wealthy People verzorgt trainingen op het gebied van ondernemerschap, mindset en persoonlijke ontwikkeling.

Ondernemerschap
Met de focus op ondernemerschap in het algemeen en netwerkmarketing in het bijzonder, leer je stap voor stap de belangrijkste 7 eigenschappen die ervoor nodig zijn om goed te worden in Netwerkmarketing.

Mindset
80% van het resultaat binnen ondernemerschap wordt veroorzaakt door mindset. 20% wordt veroorzaakt door tools en strategieën. Dit is dan ook de reden dat we veel aandacht geven aan mindset.

Persoonlijke ontwikkeling
Om het maximale van jezelf met de wereld te kunnen delen is het belangrijk jezelf zo goed mogelijk te leren kennen. Wat zijn je sterke eigenschappen, wat zou je willen verbeteren of veranderen? Binnen onze trainingen staat een groot deel in teken van persoonlijke ontwikkeling. 

Maand Plan

Voor slechts € 25,- per maand maak je gebruik van alle trainingen, zowel de live online trainingen als de vooraf opgenomen online trainingen. Dit bedrag is inclusief de 2 wekelijkse 1:1 coaching.

Jaarplan

Bij betaling in een keer bespaard ons dat een aanzienlijke administratie. Je betaalt in dat geval slechs € 19,95 per maand. 

Overzicht inhoud trainingen

Netwerkmarketing

Kennis is macht. 

Er bestaan veel misverstanden rondom netwerkmarketing. Dit komt vooral omdat veel mensen die starten met netwerkmarketing zichzelf niet laten trainen. 

Tijdens deze modules wordt antwoord gegeven op de meest gestelde vragen rondom netwerkmarketing, worden alle voordelen besproken en tevens wordt ingegaan om de meest gehoorde bezwaren over netwerkmarketing en hoe je hiermee kan omgaan.

Het vinden van de juiste prospects

Als je net begint met ondernemen dan lijkt iedere prospect een geschenk. Toch zal je ontdekken dat 20% van je prospects jou 80% van je tijd kunnen kosten. Je zal waarschijnlijk ook ontdekken dat je simpelweg niet met iedereen wilt samenwerken. En dus is het van groot belang dat je jouw prospects leert filteren. 

Tijdens deze modules leer je niet alleen hoe je nieuwe prospects vindt maar ook hoe je ervoor zorgt dat je de juiste prospects benaderd.

Productpresenatie

Tijdens deze module leer je de USP’s (Unique Selling Points) per product. Zo leer je welke producten welke effecten hebben op het lichaam, hoe bepaalde producten in combinatie met elkaar werken en welke producten het best kunnen worden ingezet bij bepaalde klachten. 

Het verdienmodel

Het is belangrijk dat je doet wat je leuk vindt. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je ook wat verdient met je onderneming. Het verdienmodel bestaat uit vier verschillende inkomstencomponenten. Je leert hoe het verdienmodel is opgebouwd, welke verdiensten bij welke actie horen en je leert hoe je het verdienmodel aan een nieuwe businesspartner uitlegt. Ook gaan we in op de meest gestelde vragen. 

Het Business Plan

Voor sommigen is een paar honderd euro extra per maand meer dan de moeite waard om hun business te starten. Weer een ander wil zo snel mogelijk zijn/haar eigen inkomen vervangen om meer vrijheid te ervaren. 

Met het maken van een Business Plan leer je hoe je iemand helpt om een reëel en haalbaar businessplan samen op te stellen zodat er ook duidelijke doelen en acties aan gekoppeld kunnen worden. 

Follow Up

Als het ergens mis kan gaan binnen je business is het in een goede Follow Up! 

Met verschillende tools en strategieën leer je hoe je ervoor zorgt dat je bijhoudt met wie je in gesprek bent gegaan, welke producten iemand heeft geprobeerd, welke mogelijkheden en bezwaren er zijn etc. 

Closing

De een heeft meer tijd nodig dan de ander en het is nu eenmaal een feit dat niet iedereen interesse heeft om businesspartner te worden. Weer een ander kan erg twijfelen om te starten. Het te lang uitstellen van een beslissing kan ook betekenen dat iemand (teveel) angst heeft om te starten of om een nieuw avontuur aan te gaan.

Waar het uiteindelijk om gaat is dat je iemand zo goed mogelijk leert informeren en adviseren zodat hij/zij tot een voor hem/haar goede en passende beslissing kan komen. Tijdens deze modules leer je hoe.

Business Partners begeleiden

Binnen netwerkmarketing kan jij alleen maar succesvol worden als jij anderen helpt om ook succesvol te worden. Dit unieke onderdeel maakt netwerkmarketing tot een van de meest bijzondere business modellen ter wereld. 

Het is dus van het grootste belang dat jij anderen goed leert begeleiden. Tijdens deze modules leer je het belangrijkste stappenplan en je leert verschillende manieren waarop je iemand kan begeleiden. 

Evenementen promoten

Evenementen zijn ideale manier om:

 • Inspiratie op te doen
 • Nieuwe kennis te vergaren
 • Nieuwe mensen te ontmoeten
 • Met elkaar te brainstormen
 • NIeuwe ideeën op te doen en 
 • nog veel en veel meer…

Tijdens deze modules leer je hoe belangrijk het is dat je zelf regelmatig naar een evenement gaat . Je leert tevens hoe je ervoor zorgt dat jouw business partners naar deze evenementen gaan. 

Presentatie techniek

Of je nu 1:1 jouw verhaal vertelt of voor een grote groep staat, de manier waarop jij je verhaal vertelt bepaalt of mensen enthousiast worden of niet. 

Tijdens deze modules leer je stap voor stap hoe je op een krachtige manier jouw persoonlijke verhaal vertelt. Daarnaast leer je ook iets vertellen over de verschillende producten, over het verdienmodel en je leert zelfs een nieuwe business partner met het maken van zijn/haar eigen business plan. 

Communicatie

Het effect van jouw communicatie is de respons die je krijgt. 

Wat zeg je wel en wat zeg je niet? Soms kan je juist heel veel vertellen door weinig te zeggen en soms je kan je heel weinig zeggen met heel veel woorden. Effectieve communicatie is van groot belang binnen het ondernemerschap.

Tijdens deze modules leer je snel jouw persoonlijke communicatie verbeteren. 

Mindset

Misschien heb je het weleens gehoord. Succes is 80% Mindset en 20% Skills. 

Veel van onze meningen, overtuigingen en normen en waarden structuren zijn bepaald in ons verleden. Velen daarvan zijn maar moeilijk te veranderen. Toch kunnen sommigen, vaak onbewuste, overtuigingen jou tegenhouden van hetgeen je daadwerkelijk graag wil.

Tijdens de verschillende modules rondom Mindset ontdek je welke gedachtenpatronen jou helpen en welke gedachtenpatronen jou juist tegenwerken op je pad naar succes. 

Business Strategies

Het kan geweldig voelen om een ladder te beklimmen. Zorg er echter wel voor dat de ladder tegen de juiste muur staat. 

Om te leren ondernemen heb je strategieën nodig. 

Tijdens deze modules worden niet alleen netwerkmarketing strategieën behandeld maar ook ondernemers strategieën in het algemeen die jou kunnen helpen succesvol te worden.

E-mail marketing

Tot de dag van vandaag is E-mailmarketing nog altijd een van de meest krachtige marketingtools ter wereld. 

Binnen deze modules leer je hoe:

 • Je een pakkende titel maakt voor je e-mail
 • Een krachtige e-mail schrijft
 • Je zorgt voor een pakkende CTA (call to action)
 • Je leads genereert met jouw e-mail
 • Automations het grootste deel van het werk laat doen
Blogging

Een van de beste manieren om jezelf als expert te profileren in de markt is om te bloggen. 

Binnen de module over bloggen leer je hoe je:

 • Een pakkende titel maakt voor je blog
 • Krachtige teksten schrijft die blijven hangen
 • Zorgt voor een pakkende CTA (call to action)
 • Leads genereert met jouw blogs
 • Een e-maillijst verzamelt met je blogs
Social Media Strategies

In de wereld van Facebook, Instagram, Snapchat, Linkedin en Twitter mogen Social Media strategies niet ontbreken in deze trainingen. 

Tijdens deze modules ontdek je met zeer eenvoudige en toepasbare strategieën:

 • De verschillen tussen de verschillende platformen
 • Hoe je een eigen Facebook pagina bouwt
 • Hoe je likes genereert voor je eigen pagina
 • Het verschil tussen Facebook profielen, groepen en pagina’s
 • Hoe je een community bouwt met instagram
 • Waarom Linked in de next big thing is
 • En nog veel meer

Pin It on Pinterest

X
X