Selecteer een pagina

Healthy Wealthy People Event

Het Healthy Wealthy People Event is een evenement met een dag vol lezingen, seminars en workshops over voeding, natuurlijke vitamines, voor jezelf beginnen en ondernemerschap.

Er worden op deze dag verschillende workshops gegeven op het gebied van voeding, voedingssupplementen, sport, gezondheid en ook over voor jezelf beginnen binnen deze snel groeiende markt en over ondernemerschap in het algemeen.

Door de omstandigheden rondom het Covid-19 virus hebben we het live evenement moeten verplaatsen. We wachten op verdere maatregelen vanuit de overheid om de datum voor het live evenement aan te kondigen.

Healthy Wealthy People Online Event 7 Juni 2020

Programma:
09.45 uur – Opening webinar
10.00 uur – Welkom
10.15 uur – Waarom suppletie
10.30 uur – Welke vitamines en waarom
10.40 uur – Een verdienmodel voor alle tijden
11.00 uur – 5 Essentiële vaardigheden voor Netwerkmarketing
11.30 uur – Social Media Strategies for Netwerkmarketing
12.00 uur – Asset Allocation – Inkomsten en Risico spreiding
12.30 uur – Afsluiting
13.00 uur – Einde webinar

Het online event van zondag 7 juni 2020 is een voorloper van het grotere live evenement zoals dat gaat plaatsvinden in oktober 2020.

 Om mee te doen met het online evenement van 7 juni as. heb je een ticket nodig voor het Healthy Wealthy People event in oktober 2020. 

Dit live evenement bestaat uit twee dagdelen en start om 10 uur ‘s ochtends en duurt tot 17 uur ‘s middags. 

Op deze dag heb je de keuze uit 8 verschillende workshops op het gebied van gezondheid, voeding, ondernemerschap, netwerkmarketing, mindset en persoonlijke ontwikkeling. 

 Tickets

  • Ticket exclusief lunch € 30,-
  • Ticket inclusief lunch € 45,-
  • VIP ticket € 75,-
  • VIP upgrade (indien je al een regulier ticket hebt) € 45,-
  • Lunch ticket € 15,-
  • Parkeren is gratis

Datum en locatie
Datum: 4 oktober 2020
Locatie: 2B-Home, r. J. W. Paltelaan 103, 2712 PT Zoetermeer

 

Trainingen over

Voeding

Vitamines

Wereldwijd Ondernemen

Mindset

Netwerkmarketing

Persoonlijke ontwikkeling

Ons Healthy Wealthy People event promotieteam

Morry Krispijn
CEO & Founder
As a Networkmarketing Professional I help people to start and build up their own business in order to reach financial freedom.
Meer informatie
Vanessa Mambi
CEO & Founder
Meer informatie
Sirmean Remak
Love what you do, do what you love is mijn levens motto geworden. Ik heb mezelf 20 jaar geleden een belofte gedaan om een business te vinden die bij mij past. Werken met wie je wilt en zelf het tempo bepalen. Kortom eigen baas zijn en dat, op mijn 40 plus, geeft me een gevoel van vrijheid !
Meer informatie
Marijke Hogeweg
Guido Heus
Wendy Koens
Werken om te leven en niet andersom, daar was ik aan toe en dit was precies de reden dat ik me aansloot bij Healthy wealthy people. Begonnen door de voedingssupplementen die écht natuurlijk en gezond zijn en waar ik voor 100 % achter kan staan. Een eigen business beginnen, waarmee ik financiële vrijheid kan opbouwen. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen en mijn business partners. Met 50+ nog steeds niet uitgeleerd 🙂 ‘Life begins at the end of your comfort zone’ (Neale Donald Walsch) Stuur me gerust een pb voor meer info!
Meer informatie
Marieke Mannekes
Als leerlingbegeleider op een middelbare school kan ik wat coaching betreft mijn hart ophalen. Toch wilde ik meer dan dat. Ik liep er privé tegenaan dat ik niet meer wist hoe ik mijn kinderen goed moest voeden. Opvoeden lukte me wel, maar voeden... Lastig. Er staat bij ons veel groente en fruit op tafel, maar is dat wel voldoende? Ik geloof van niet. Zo ben ik bij Healthy Wealthy People terecht gekomen. Met de hoogwaardige, natuurlijke voedingssupplementen waarvoor wij distributeur zijn, geloof ik aan goede voeding te voldoen thuis én kan ik ook anderen daarin voorzien.
Meer informatie
Chonticha Marijne
Mediocre habits result in a mediocre life. If you want to change your life, you need to change your habits. By nature, people resist change, and I'm no different. Therefore, my goal is to continually challenge myself. This means stepping out of my comfort zone regularly to learn new skills, explore new places, meet new people. Taking better care of myself is also part of the journey so that my body, mind and spirit become balanced. For 2020, my focus is on my health: getting fitter and leaner with plenty of exercise, clean food, and sufficient rest. With the continued depletion of soil nutrients, supplementing with clean, natural vitamins and minerals is absolutely essential. The brand I am using now certainly meets my quality requirements (and I am very picky), and the excellent training the HWP team offers ticks many of my personal growth boxes. What new habits are you implementing to change your life? Email me and let me know!
Meer informatie
Devin Westerhof
Elles van Paassen
Fauzia Mahboeb
Ingrid de Rover
Ivonne Lamberts
Karin Philip
Marleen
De afgelopen 10 jaar is lifestyle en voeding steeds belangrijker geworden in mijn leven en daar zijn natuurlijke voedingssupplementen bij gaan horen. Ik heb er zelf profijt van en draag dit graag uit. Nog mooier is dat dit ook een business formule kent. Ik ben fan. Doe je mee? Kom naar het HWP-event op 5 april en wordt ook enthousiast.
Meer informatie
Patrick Tjok
Saskia Smit
De reden waarom ik o.a voor maar ook aan mezelf ben gaan werken is om te doen wat ik leuk vind en dat doe ik met Healthy Wealthy en mijn eigen bedrijf, dat alles te maken heeft met gezonde lifestyle en goed voor jezelf zorgen! Ik wil dat mensen het beste uit hun zelf halen, blij zijn en goed voor zichzelf zorgen. Want goed voor jezelf zorgen dat doen een hoop mensen toch echt niet! Ik wil mensen bewust maken van wat ze gebruiken en wat het met je lichaam kan doen. Wil jij ook goed voor jezelf zorgen? Zo moeilijk is dat niet soms zijn het de kleine dingen die het doen.
Meer informatie

Pin It on Pinterest

X
X