Selecteer een pagina

Health

Health

Als je mensen vraagt wat ze het belangrijkste vinden in het leven dan beginnen de meeste mensen met Gezondheid. Zonder onze gezondheid zijn we vaak niet in staat te doen wat we graag willen doen. Toch zijn er relatief weinig mensen die 100% gezond zijn. Ontzettend veel mensen hebben te maken met gebreken, blessures en tekorten.

Healthy Wealthy People heeft als doel mensen te informeren en te adviseren over voeding, voeding supplementen en over gezondheid in het algemeen. Dit doen we door middel van cursussen, trainingen, (online) bijeenkomsten en (online) evenementen. 

Networkmarketing Foundation Course

Tevens bieden wij cursussen op het gebied van ondernemerschap in het algemeen en networkmarketing in het bijzonder.

Met de Networkmarketing Foundation Course leer je de belangrijkste strategieen en tools om jouw netwerkmarketing business vanaf nul op te bouwen. De cursus bestaat uit een drie-tal modules, verdeeld over meer dan 30 intensieve trainingen op het gebied van ondernemerschap, mindset en persoonlijke ontwikkeling. Naast de zeven belangrijkste basisvaardigheden van netwerkmarketing leer je hoe werkt aan jouw personal branding, ontdek je de kracht van e-mailmarketing, leer je een eigen businessplan maken en nog veel meer.  

Pin It on Pinterest

X
X